Printare 3D

Serviciile de printare 3D oferite de echipa Fluid Metal, au aparut din necesitatea de a oferi clientilor nostri optiunea de a testa si de a verifica, la costuri reduse, produse care, ulterior, sa poata fi transformate in produse de serie.
Portofoliul nostru principal este alcatuit din produse de prototipare, suporti speciali si articole pentru uz industrial.
Aplicatiile printarii 3D sunt nelimitate atat ca domeniu, cat si ca materiale utilizate, pentru rezultate spectaculoase fiind nevoie doar de imaginatie si de dorinta de a crea obiecte inedite.
In functie de aplicabilitatea obiectului printat, acesta poate fi realizat din materiale care sa ii ofere rezistenta la temperaturi speciale sau la medii de lucru deosebite (de ex.: materiale cu proprietati ESD).
 
SC FLUID METAL SRL ofera servicii de printare 3D utilizand diferite materiale:
 
 
PLA
PLA este cel mai frecvent utilizat filament in printarea 3D. Este biodegradabil, ușor de printat și este un material foarte puternic. Este alegerea perfectă pentru printarea obiectelor mari, datorită expansiunii termice scăzute, dar și pentru imprimarea pieselor mici datorită temperaturii scăzute de topire.
 
PETG
PETG este un material foarte dur, cu rezistență termică bună. Utilizarea sa este universală, dar este potrivită în special pentru piesele mecanice și pentru utilizarea în interior dar și în exterior. PETG nu are aproape nici o flexibilitate/deformare, deci tipărirea obiectelor mari nu este o problemă. Folosim PETG chiar si pentru a imprima piese pentru imprimantele noastre!
ABS
ABS este un material foarte rezistent și versatil. Este potrivit atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. ABS-ul include cauciuc sintetic de înaltă rezistență la uzură, ceea ce îl face foarte durabil. Și nu în ultimul rând, este solubil în acetonă!
 
FLEX
FLEX 98A este filament elastic și flexibil. Pe scala de duritate, 98A reprezintă cauciucul dur – are aceeași duritate ca de ex. roțile dure ale rolelor sau skateboard-urilor. Indiferent dacă aveți nevoie de o carcasa de telefon, o carcasa pentru camera de video (de actiune) sau diferite roti, FLEX este alegerea cea mai buna.
Solicita fisa 3D

Completeaza urmatorul formular pentru a primi fisa tehnica dorita.

Solicita oferta personalizata

Completeaza urmatorul formular si te contactam in cel mai scurt timp.